Naturbilder och ekonomi

I  30 år har jag åkt runt och hållit föredrag och deltagit på olika event och seminarier. Som chefredaktör för Privata Affärer var ämnet privatekonomi,  och när jag arbetade på Driva Eget var det småföretagarfrågor.  
Nu när jag mest ägnar mig åt naturfoto har jag visat bilder och berättat om mina fotoäventyr för bl Rotaryklubbar, pensionärsföreningar och konstföreningar.  

  • Från privatekonomi till naturfoto.  Berättelsen om hur lanthandlarsonen råkade bli ekonomijournalist och hela Sveriges rådgivare. Efter några år som egen företagare med egen tidning blev naturfoto det stora intresset. Både konkreta placeringsråd och spännande fotoäventyr med bilder i samma föredrag.
  • Bland isbjörnar, kungspingviner och svenska fåglar.  Bilder och korta filmer från fotoäventyr på Svalbard, Sydgeorgien och Afrika, men också bilder från de svenska fågelmarkerna.

Anders Andersson om att få affärsidén att blomstra

Passa på att ta marknadsandelar från storföretagen under lågkonjunkturen - den uppmaningen riktar driva egets Anders Andersson till småföretagarna på mässan Starta Eget på Stockholmsmässan.