Naturbilder och ekonomi 

I  30 år har jag åkt runt och hållit föredrag och deltagit på olika event och seminarier. Som chefredaktör för Privata Affärer var ämnet privatekonomi,  och när jag arbetade på Driva Eget var det småföretagarfrågor som i videofilmen  ovan. Nu när jag mest ägnar mig åt naturfoto har jag visat blder och berättat om mina fotoäventyr för bl Rotaryklubbar, pensionärsföreningar och konstföreningar - i Coronatider ibland digitalt.

Två ämnen för föredrag - kontakta mig om ni vill ha mig som talare

  • Från privatekonomi till naturfoto.  Berättelsen om hur lanthandlarsonen råkade bli ekonomijournalist och hela Sveriges rådgivare. Efter några år som egen förertagare med egen tidning blev naturfoto det stora intresset. Både konkreta placeringsråd och spännande fotoäventyr med bilder i samma föredrag.
  • Bland isbjörnar, kuingspingviner och svenska fåglar.  Bilder och korta filmer från fotoäventyr på Svalbard, Sydgeorgien och Afrika, men också bilder från de svenska fåpgelmarkerna.
  • Den som är intresserad av att anlita mig som talare kan kontakta mig utan att gå omvägen över talarförmedling. Maila mig på eller ring på 070-5365780