Hjälp Ukraina med mina tre böcker

EXTRA Allt som du betalar för mina böcker  går direkt till UNHCR:s Ukrainahjälp. Swisha 400 kr till 070-5365780 för mina tre böcker. Jag skickar pengarna vidare till UNHCR - och skickar tre signerade böcker till dig.  Fyll i formuläret här.


Bok om mitt liv – med mina bästa råd 

Denna bok hette först Mitt Liv med dina pengar. Den senaste upplagan i storpocket heter Mina 152 bästa ekonomiråd. Innehållet är lika - kapitel om mitt liv som avslutas med lönande råd, totalt 152. 
Boken handlar om min väg från lanthandeln i Blekinge till livet som journalist  först på Blekinge läns tidning, sedan Expressen, Privata Affärer och Driva Eget. Om hur jag förvandlades från kriminalreporter till privatekonomisk expert  och skatteexpert i tidningar, radio och tv. Läs också om mina bästa privata affärer. 
Boken kan köpas för 100 kr + 50 kr i porto.


Därför blev jag inte lanthandlare

Anders berättar här och i sin bok om varför den blyge gossen från Blekinge inte blev lanthandlare som alla i byn räknat med.Om Svalbards hotade isbjörnar

Min inbundna fotobok om Svalbard och isbjörnarna där kom ut för några år sedan. Nu när isbjörnen  blivit symbolen för jordens klimathot är boken högaktuell. Den innehåller inte bara bilder och beskrivning om mina resor dit (läs om dem här). Den innehåller också intervjuer med polarforskare om  klimathotet mot isbjörnarna. 

Inbunden fotobok om Svalbard

En vacker bok med isbjörnar, valrossar, fåglar. Intervju med forskare om klimathotet kring Arktis.

Barnbok med foton – Lejonprinsen

Min barnbok - en av få barnböcker med riktiga foton. Om en lejonunge i Afrika som letar efter sin pappa Lejonkungen. Lämplig för barn som just lärt sig läsa eller som högläsningsbok för mindre barn.  Inbunden i litet format med ca 50 sidor.

Se boken sida för sida

Här kan du se min barnbok Lejonprinsen sida för sida. Kan köpas för 100 kr. 

Beställ böckerna här - och du hjälper Ukraina

SÄTT KRYSS FÖR DE BÖCKER DU VILL KÖPA (köp alla tre för totalt 300 kr + 100 kr i porto).
Betala in totalsumman med Swish: 070 5365780. Ange i meddelande nedan om du hellre vill betala på annat sätt. Allt det du betalar skickas direkt till UNHCR.
Skriv här i meddelanderutan om du vill ha böckerna signerade med hälsning till någon. Om du vill ha fler böcker av varje noterar du det här.