För djurintresserade barn

Här är min senaste bok för djurintresserade barn som just lärt sig läsa eller som vill höra på högläsning. En spännande djursaga om två söta rävungar som blev vegetarianer när de träffade de andra djuren i skogen. Med mina bästa djurbilder. Skriven tillsammans med två av mina barnbarn. Se här min film om hur rävungarna leker i skogsbrynet.

Bläddra i boken här

Kolla här mina bilder i boken. 45 sidor med en djursaga skriven av mig och mina barnbarn Nora och Lisen. Vilka av de barn du känner kan gilla boken? Kanske någon som just lärt sig läsa? Kanske någon som vill lära sig mer om skogens djur? Någon som vill höra högläsning? Eller du själv eller någon vuxen som är nyfiken på mina djurbilder? 

Barnbok med foton – Lejonprinsen

Min barnbok - en av få barnböcker med riktiga foton. Om en lejonunge i Afrika som letar efter sin pappa Lejonkungen. Lämplig för barn som just lärt sig läsa eller som högläsningsbok för mindre barn.  Inbunden i litet format med ca 50 sidor.

Se boken sida för sida

Här kan du se min barnbok Lejonprinsen sida för sida. Kan köpas för 100 kr. 

Bok om mitt liv – med mina bästa råd 

Denna bok hette först Mitt Liv med dina pengar. Den senaste upplagan i storpocket heter Mina 152 bästa ekonomiråd. Innehållet är lika - kapitel om mitt liv som avslutas med lönande råd, totalt 152. 
Boken handlar om min väg från lanthandeln i Blekinge till livet som journalist  först på Blekinge läns tidning, sedan Expressen, Privata Affärer och Driva Eget. Om hur jag förvandlades från kriminalreporter till privatekonomisk expert  och skatteexpert i tidningar, radio och tv. Läs också om mina bästa privata affärer. 
Boken kan köpas för 100 kr + 50 kr i porto.


Om Svalbards hotade isbjörnar

Min inbundna fotobok om Svalbard och isbjörnarna där kom ut för några år sedan. Nu när isbjörnen  blivit symbolen för jordens klimathot är boken högaktuell. Den innehåller inte bara bilder och beskrivning om mina resor dit (läs om dem här). Den innehåller också intervjuer med polarforskare om  klimathotet mot isbjörnarna. 

Inbunden fotobok om Svalbard

En vacker bok med isbjörnar, valrossar, fåglar. Intervju med forskare om klimathotet kring Arktis.

Beställ böcker här

SÄTT KRYSS FÖR DE BÖCKER DU VILL KÖPA (köp 2 barnböcker fri frakt) Betala sedan in totalsumman med Swish: 123 2581 189. Ange i meddelande nedan om du vill betala på annat sätt.
Skriv här i meddelanderutan om du vill ha böckerna signerade med hälsning till någon. Om du vill ha fler böcker av varje noterar du det här.