Mina böcker

Bok om mitt liv – med mina bästa råd 

Denna bok hette först Mitt Liv med dina pengar. Den senaste upplagan i storpocket heter Mina 152 bästa ekonomiråd. Innehållet är lika - kapitel om mitt liv som avslutas med lönande råd, totalt 152. 
Boken handlar om min väg från lanthandeln i Blekinge till livet som journalist  först på Blekinge läns tidning, sedan Expressen, Privata Affärer och Driva Eget. Om hur jag förvandlades från kriminalreporter till privatekonomisk expert  och skatteexpert i tidningar, radio och tv. Läs också om mina bästa privata affärer. 

Den senaste upplagan i storpocket kan köpas för 100 kr + 48 kr i porto.


Därför blev jag inte lanthandlare

Anders berättar här och i sin bok om varför den blyge gossen från Blekinge inte blev lanthandlare som alla i byn räknat med.Om Svalbards hotade isbjörnar

Min inbundna fotobok om Svalbard och isbjörnarna där kom ut för några år sedan. Nu när isbjörnen  blivit symbolen för jordens klimathot är boken högaktuell. Den innehåller inte bara bilder och beskrivning om mina resor dit (läs om dem här). Den innehåller också intervjuer med polarforskare om  klimathotet mot isbjörnarna. 

Inbunden fotobok om Svalbard

En vacker bok med isbjörnar, valrossar, fåglar. Intervju med forskare om klimathotet kring Arktis.

Barnbok med foton – Lejonprinsen

Min barnbok - en av få barnböcker med riktiga foton. Om en lejonunge i Afrika som letar efter sin pappa Lejonkungen. Lämplig för barn som just lärt sig läsa eller som högläsningsbok för mindre barn.  Inbunden i litet format med ca 50 sidor.

Se boken sida för sida

Här kan du se min barnbok Lejonprinsen sida för sida. Kan köpas för 100 kr. 

Beställ böckerna här

SÄTT KRYSS FÖR DE BÖCKER DU VILL KÖPA (köp alla tre för bara totalt 200 kr + 96 kr i porto)
Betala in totalsumman med Swish: 123 2581 189 (Anders Andersson Text och konsult AB). Ange i meddelanderutan nedan om du hellre vill betala med banköverföring eller via faktura.
Skriv här i meddelanderutan om du vill ha böckerna signerade med hälsning till någon. Om du vill ha fler böcker av varje noterar du det här.