Mina två skatteböcker

92 SÄTT ATT SÄNKA SKATTEN. Under hösten 2014 startade Driva Eget och Liber en bokserie. En av de tre första böckerna i serien var denna skattebok. I den har jag sammanfattat mina bästa råd för företagare. Provläs boken här. Boken kan köpas via Adlibris och Bokus samt på Driva Eget-dagarna och andra av våra event. Läs här om övriga böcker i serien.

AVDRAGSLEXIKON. Nästan varje år under de senaste 30 åren har en ny upplaga kommit ut av min och advokat John Larssons bok Avdragslexikon. Det är en komplett skattehandbok för både skatteproffs och privatpersoner som  behöver hjälp att sänka skatten. Den gäller både privatpersoner  och företag och kan köpas här.

 

I april 2016 kommer jag ut med en bok på Ekelids förlag som har titeln Mitt liv med dina pengar.

 

Visma Spcs Skatteprogam 

SKATTEPROGRAM. Efter mina amatörmässiga prövningar i programmeringsbranscher hade jag för 28 turen att komma i kontakt med Jan Älmeby och Rolf Dahlberg i Växjö som just startat SPCS, som då hade två anställda. Tillsammans och med hjälp av Bruno Walter och Jan-Erik Persson  utvecklade vi ett skatteprogram, ett aktieprogram, och i samband med skattereformen 1992 specialprogrammet Skatterevolutionen. Skatteprogrammet blev snabbt det största i Sverige och det lilla företaget har nu över 300 anställda och ingår i Vismakoncernen. Programmet kan köpas här.